Porno Videos
Views - 9253
Like? + -

Aksi cikgu dengan murid

Aksi cikgu dengan murid 1

Anonymous said saya sebagai seorang guru memang rasa tertekan dengan kerja ini pada awal bulan saya masukkan maklumat dalam smm lepas itu sistem baru ini sekarang info bapa lagi rasa tertekan dengan kerja2 beginisampai balik petang kerja guru semakin bertambah entah nak kata apalagi tiada tempat nak mengadu.

Aksi cikgu dengan murid 2

Eh tadi cikgu amir ketawa kenapa cikgu izyan menangis pula cikgu arifin kehairanan lalu mencapai surat yang dibaca cikgu izyan cikgu arifin yang selesai membaca surat itu merenungi hadiah yang terletak bersebelahan dengan sehelai.

Aksi cikgu dengan murid 3

Berhubung dengan perkara di atas saya nurul afiqah bt mohd noor murid tahun 6 bestari ingin memaklumkan bahawa saya tidak dapat hadir ke.

Aksi cikgu dengan murid 4

Musim kedua boboiboy mulai disiarkan di tv3 pada bulan mei 2012sebanyak 13 episode dengan masingmasing berdurasi 22 menit ditayangkan pada musim ini di musim ini pula karakter fang mulai dihadirkan di hampir setiap episode setelah diperkenalkan perdana di akhir musim pertama.

Aksi cikgu dengan murid 5

Sesi persekolahan 2018 memasuki minggu kedua menyelak kembali ming173gu pertama pelbagai ragam dapat dilihat sama ada muridmurid yang kali pertama me173masuki alam persekolahan atau pun ibu bapa yang mele173paskan anak mereka ke seko173lah.

Aksi cikgu dengan murid 6

Terima kasih kerana sudi singgah di blog ini hapan saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan sesiapa yang sudi terutamanya tentang bahasa.

Aksi cikgu dengan murid 7

Span classnews_dtdec 09 2011spannbsp018332jom mari kita mengira mari kita mengira bersama cikgu mari kita mengira power point.

Aksi cikgu dengan murid 8

Gambar seorang murid lelaki di china berada dalam keadaan rambutnya diselaputi ais mungkin kelihatan agak melucukan bagi segelintir pengguna laman sosial tanpa mengetahui kisah sebenar yang terjadi terhadap kanakkanak tersebut.

Aksi cikgu dengan murid 9

Laman bahasa melayu ini dibina pada tahun 2009 semasa saya mengajar di smka sultan azlan shah semenjak saya bertugas di ppd perak tengah pada tahun 2014 cikgumohdramsulblogpot tidak beroperasi.

Aksi cikgu dengan murid 10

Aksi cikgu dengan murid

Perjanjian internasional indonesia dengan filipina dating

Recommended Video